Uslovi korišćenja

Portal slovackizavod.org.rs je u nadležnosti Zavoda za kulturu vojvođanskih Slovaka (u nastavku samo ZKVS) a njegov cilj je mapiranje i prezentacija kulture i kulturnih sadržaja Slovaka koji žive u Vojvodini. Korišćenjem bilo kog dela slovackizavod.org.rs portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo slovackizavod.org.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

ZKVS posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja slovackizavod.org.rs portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje slovackizavod.org.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

slovackizavod.org.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

slovackizavod.org.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje slovackizavod.org.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i slovackizavod.org.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup slovackizavod.org.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

slovackizavod.org.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava slovackizavod.org.rs portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je slovackizavod.org.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

slovackizavod.org.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

slovackizavod.org.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. slovackizavod.org.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

slovackizavod.org.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama slovackizavod.org.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na slovackizavod.org.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.